Blød start - Det hele begynder med et 'hilsemøde'

Et hilsemøde giver jer mulighed for at møde hinanden, afstemme forventninger og lære hinanden lidt at kende, inden I kaster jer ud i et følgeskab.

Hvis du har foreslået en anden at mødes, eller hvis du har sagt ja til en andens forslag om at mødes, vil I begge to blive kontaktet af én af vores koordinatorer. Sammen aftaler I et tidspunkt for et uforpligtende hilsemøde, som typisk vil blive afholdt i Frivilligcentrets lokaler. Her kan I møde hinanden på neutral grund og få et godt indtryk af hinanden. Den, som søger en følgeven, kan f.eks. fortælle lidt om hvorfor, og den frivillige kan fortælle lidt om, hvorfor han eller hun gerne vil være frivillig. Koordinatoren deltager på mødet og vil hjælpe jer med at nå omkring de vigtigste spørgsmål.

Formålet med mødet er, at I lærer hinanden lidt at kende, både rent personligt, men også hvad I hver især har af forventninger til følgeskabet, så I har mulighed for at overveje, om I ønsker at blive matchet og følges ad til en fritidsaktivitet. I skal ikke beslutte jer ved selve mødet. Det er vigtigt, at I kan gå hjem og tænke lidt over det, inden I melder endelig tilbage til koordinatoren. I vil blive bedt om at give endelig besked dagen efter mødet, enten over telefon eller mail, og det er selvfølgelig helt ok at sige "nej tak", hvis mødet med den anden ikke var som forventet.