Sådan kommer du igang

Sådan gør du

1. KOM I GANG Du opretter en profil her på siden eller kontakter Følgevens koordinatorer. (Du kan finde link til kontaktinformationer længere nede på siden)
2. INDLEDENDE MØDE Du vil herefter blive kontaktet af en koordinator for at aftale et indledende møde, hvor du kan høre mere om Følgeven, og vi kan lære dig lidt at kende, så vi kan lave et godt match med en følgeven. Din profil godkendes efter denne samtale.
3. MATCH MED FRIVILLIG Med din profil på portalen kan du se de frivillige, som er godkendt af os og klar til at blive følgevenner. De kan også se din profil, og du har nu mulighed for at foreslå en af dem at mødes, ligesom de har mulighed for at foreslå dig at mødes. Når vi har et match, vil I begge blive kontaktet af en koordinator, som aftaler et Hilsemøde med jer.
4. HILSEMØDE Til Hilsemødet får I to, sammen med koordinatoren, lejlighed til at møde hinanden og snakke om jeres ønsker og forventninger. Koordinatoren kan evt. assistere med at afsøge foreninger/tilbud inden for jeres interesseområde, hvis I har behov for dette.
5. FØLGEVENNER Hvis I begge to er med på at følges, aftaler I tid og sted, hvor I mødes, og så er I i gang. Koordinatorerne vil undervejs følge op på, hvordan det går, og du er altid velkommen til at ringe, hvis du får spørgsmål eller lignende.
6. EVALUERING Efter 6 måneder vil vi sammen evaluere på forløbet og snakke om, hvordan det er gået, om du er klar til at fortsætte på egen hånd, om der er noget vi kunne lære af osv.
7. AFSLUTNING OG DIT VIDERE FORLØB Herefter er dit forløb officielt afsluttet med din følgeven. Forhåbentlig har vi i fællesskab nået målet om, at følgeskabet har givet dig mod på og lyst til at fortsætte med at dyrke din interesse i den forening/klub/ fællesskab, som du er kommet ind i. Hvis du har brug for mere viden om, hvad der findes af tilbud i Aarhus, er du altid velkommen til at trække på Frivilligcenterets store viden om dette.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Følgevens koordinatorer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Opret profil for at få en følgeven Læs mere om at få en følgeven